WD: hibridni diskovi tek nagodinu

Western Digitalovi hibridni diskovi za prijenosnike na tržištu bi se mogli pojaviti nešto kasnije nego je to izvorno planirano. Premda je WD hibridne diskove prvi put najavio još u rujnu prošle godine, njihov razvoj traje dulje od planiranog tako da masovnu dostupnost ovih rješenja u prijenosnicima možemo očekivati sljedeće godine.

Proces kvalifikacije i testiranja finalnog dizajna najavljen je tek za sredinu ove godine, dok bi masovna proizvodnja trebala krenuti prije kraja godine. Proizvođači prijenosnika tako neće moći uvrstiti Western Digitalove hibridne diskove u dizajn proizvoda za unosno back-to-school razdoblje krajem ljeta, tako da bi tek vrlo mali broj prijenosnika s hibridnim diskovima mogao biti u prodaji na samom kraju godine.

Kompanija i sama priznaje da ne očekuje prihode od prodaje hibridnih diskova prije kraja godine, a ozbiljniju zaradu od ovih rješenja najavljuje za kalendarsku 2014. Acer i Asus su među prvim proizvođačima hardvera koji su najavili ugradnju Western Digitalovih hibridnih diskova u svoje proizvode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s